Αγαπητοί μας,
Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε μία ακόμα εκδήλωση της Σχολής Γονέων. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε μεγαλύτερο αριθμό γονέων και κηδεμόνων για ένα τόσο απαραίτητο και πρακτικό θέμα!
Στην τέταρτη εκδήλωση της Σχολής Γονέων την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 στις 7 μ.μ., ο Δρ. Γεώργιος Φλώρος, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο θα αναπτύξει το θέμα:
«Εθισμός στο διαδίκτυο: ο ρόλος του γονέα»
Μέσα από την τόσο επίκαιρη ομιλία θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως:
- Πόσο εύκολο θα ήταν για εμένα να μεγάλωνα στη σημερινή εποχή;
- Δίνω στα παιδιά μου το πρότυπο συμπεριφοράς που θα ήθελα να ακολουθούν;
Σας περιμένουμε με χαρά, για να επικοινωνήσουμε, να συμπροβληματιστούμε, να ενισχυθούμε.
Πληροφορίες σύνδεσης:
Για να συνδεθείτε στην εκδήλωση χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο εδώ (Meeting number/access code: 2670 518 7902 – Passcode: fWVUMVXk337).
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα webex. Για σύνδεση από κινητές συσκευές παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει εκ των προτέρων την αντίστοιχη εφαρμογή (για android, για iOS).
Με εκτίμηση,
Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» – Σχολή Γονέων