Τελευταία Ενημέρωση 09/02/23:

Την Παρασκευή 10/02/23 τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μας μονάδες θα πραγματοποιηθούν κανονικά με δια ζώσης διδασκαλία!


Τελευταία Ενημέρωση 08/02/23:

Την Πέμπτη 09/02/23 τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μας μονάδες θα πραγματοποιηθούν με εξ αποστάσεως διδασκαλία λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας εκ του πρωινού παγετού. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε μέσω της πλατφόρμας myELP.


Τελευταία Ενημέρωση 07/02/23:

Με απόφαση των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας τα Εκπαιδευτήριά μας, συμπεριλαμβανομένου του Παιδικού Σταθμού, θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 08/02/23. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε μέσω της πλατφόρμας myELP για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.


Τελευταία Ενημέρωση 06/02/23:

Με απόφαση των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας τα Εκπαιδευτήριά μας θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 07/02/23. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε μέσω της πλατφόρμας myELP για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.


Με απόφαση των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών αναστέλλεται την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και μέχρι νεοτέρας η δια ζώσης λειτουργία των Eκπαιδευτηρίων μας, συμπεριλαμβανομένου του Παιδικού Σταθμού και των Εργαστηρίων Σπουδών!

Για το χρονικό διάστημα που παραμείνουν κλειστά τα Εκπαιδευτήρια, θα εφαρμοσθεί εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Περισσότερες οδηγίες ανά σχολική μονάδα θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα myELP.