Αγαπητοί γονείς,

Χριστός Ανέστη!

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τα Εκπαιδευτήριά μας θα προσφέρουν καθημερινά, σε προαιρετική βάση, το μεσημεριανό φαγητό των μαθητών Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου!

Το διαιτολόγιο βασίζεται στο πρότυπο της μεσογειακής διατροφής και σχεδιάστηκε από την παιδίατρό μας κ. Μαρία Κουλούρη-Βακαλοπούλου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των δύο σχολικών μονάδων.

Το μενού περιλαμβάνει το κυρίως γεύμα, σαλάτα και ψωμί και ο μηνιαίος προγραμματισμός του θα αποστέλλεται στο email των γονέων που έχουν επιλέξει την υπηρεσία, προς ενημέρωσή τους, πριν την έναρξη του αντίστοιχου μήνα.

Η εταιρία catering Γευσήνους με την οποία συνεργαζόμαστε, είναι καταξιωμένη στο χώρο της εστίασης και διαθέτει τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις (ISO 22000, 9901, 14001, 1801, HACCP) ώστε να διασφαλίζεται ύψιστη ποιότητα κατά την παρασκευή, μεταφορά και παράδοση των προσφερόμενων γευμάτων.

Το γεύμα στον Παιδικό Σταθμό θα προσφέρεται στις 12:30 και 13:00 (Α’ τμήμα και Β’ τμήμα αντίστοιχα), ενώ στο Νηπιαγωγείο στις 13:00, με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και  για εγγραφή στην υπηρεσία σίτισης, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στις βαθμίδες του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου.