Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Αυτή την αγάπη για τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα το σχολείο μας προσπαθεί να το εμφυσήσει στους μαθητές μας με ποικίλες δραστηριότητες.

Φέτος οι συμμετοχές του Λυκείου μας στους Διασχολικούς Αγώνες ήταν αρκετές και σε ομαδικά και σε ατομικά αθλήματα. Υπήρξαν και σημαντικές διακρίσεις, όπως η επιτυχία του μαθητή της Β΄ Λυκείου Μαργέτη Ιωάννη, που κέρδισε στους Διασχολικούς Αγώνες Στίβου την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με βολή 11.20 μέτρα στη Σφαιροβολία .

Η ωραιότερη αθλητική  στιγμή της χρονιάς ήταν όταν οι μαθητές μας κληρώθηκαν στους Διασχολικούς Αγώνες Μπάσκετ αγοριών και αγωνίστηκαν σε νοκ άουτ αγώνα, με την αντίστοιχη ομάδα του Λυκείου Μελισσίων του Σχολείου μας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η αθλητική ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» τηρήθηκε και από τις δύο ομάδες!

Και να μην ξεχάσουμε τους όμορφους χορούς που μας χάρισαν τα κορίτσια και τα αγόρια της Γ΄ Λυκείου στην εορτή της 25ης Μαρτίου και την εξαιρετική εμφάνιση στις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου!