Με ιδιαίτερη χαρά  το Νηπιαγωγείο των εκπαιδευτηρίων «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» σας ανακοινώνει, ότι η μαθήτρια του προνηπίου, Δέσποινα Μαντζουράνη, απέσπασε σημαντική διάκριση, ανάμεσα σε 26.500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «ΕΙΜΑΙ… Πώς βλέπω τον εαυτό μου».

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός προσκαλούσε παιδιά ηλικίας 4-15 ετών να εμπνευστούν από έναν χάλκινο καθρέφτη από την Κύπρο, που χρονολογείται από το 1200-1050 π.Χ. και ο  οποίος βρίσκεται στον τρίτο όροφο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, στην έκθεση με τίτλο Κύπρος – Αρχαία Τέχνη και Πολιτισμός. Στόχος του διαγωνισμού μεταξύ άλλων υπήρξε η ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά να δουν τον εαυτό τους, να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους και να φανταστούν τον κόσμο τους μέσα ή έξω από αυτόν.

Ευχαριστούμε θερμά την εικαστικό των σχολείων μας κ Αικατερίνη Γιαννάτου για την καθοδήγηση και υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή, καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Όλγα Γκαραγκούνη- Σκόνδρα για την πρωτοβουλία της προώθησης και συμμετοχής του σχολείου μας.

Συγχαίρουμε τη μαθήτριά μας και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

 

Το έργο που διακρίθηκε!!!

 

Σάς προσκαλούμε να δείτε την έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης στις οθόνες σας στο cycladic.gr