Για άλλη μια φορά ο Όμιλος Ρητορικής – Επιχειρηματολογίας του Λυκείου Ηρακλείου εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας – με τη συμμετοχή του στους αγώνες Ρητορικής Τέχνης που οργάνωσαν διαδικτυακά τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου το διήμερο 23-24/1/2021.

Για άλλη μια φορά καταλάβαμε πόσο όμορφο είναι να συνεργάζεσαι…

Για άλλη μια φορά είδαμε πόσο πολλά κερδίζεις όταν μοιράζεσαι τη γνώση, τον κόπο, την προσπάθεια…

Για άλλη μια φορά απολαύσαμε τη συμμετοχή μας στους Ρητορικούς Αγώνες!

Ήταν μια ακόμη συναρπαστική εμπειρία για τα παιδιά του Ομίλου μας!

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε:

Την εξαιρετική ομάδα των Διττών Λόγων (Αλεξάνδρα Πούλιου, Κων/να  Σταματοπούλου, Θεανώ Μουρούκα, Γιώργος Γαλανόπουλος – της Β΄Λυκείου – και Μαργαρίτα Γιαννακοπούλου – της Α΄ Λυκείου) που κατάφερε δύο νίκες σε δύο αγώνες και κατατάχθηκε στην 5η θέση ανάμεσα σε 26 σχολεία – και έχασε στην ισοβαθμία την πρόκριση στα ημιτελικά!

– Την 6η θέση του Μιχάλη Γογγολίδη (Γ΄ Λυκείου) στον Προτρεπτικό Λόγο, μεταξύ 40 συμμετεχόντων – για έναν βαθμό έχασε τη συμμετοχή του στην τελική πεντάδα!

– Τη 14η θέση της Κων/νας Σταματοπούλου στην ατομική βαθμολόγηση ομιλητών διττών λόγων, μεταξύ 78 ομιλητών!

– Δηλαδή, σε κάθε βαθμολογούμενη κατηγορία είχαμε συμμετοχή στο ανώτερο 20% των συμμετεχόντων!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που προσπαθούν, αγωνίζονται, βελτιώνονται συνέχεια!

Συγχαρητήρια και στους ακούραστους καθηγητές τους,  φιλολόγους του σχολείου μας, κ. Ελισάβετ Ξυραφίδου και κ. Πάνο Δημήτριο, καθώς και στην απόφοιτη του σχολείου μας και τώρα φοιτήτρια της Νομικής κ. Μαρία Κονδύλη για την όλη συνεισφορά της στους Ρητορικούς Ομίλους του Γυμνασίου και του Λυκείου Ηρακλείου!