Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Εκπαιδευτικοί και όλο το Προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων «Η Ελληνική Παιδεία» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αποφοίτους μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας.

Για άλλη μια χρονιά τα εκπαιδευτήριά μας συνεχίζουν την επιτυχημένη παράδοση της αριστείας μέσω των υψηλών ποσοστών εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές μας σημείωσαν βαθμολογικές επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τους μέσους όρους της Επικράτειας. Ειδικότερα η κατανομή των βαθμολογιών των μαθητών της Ελληνικής Παιδείας έχει ως ακολούθως:

Μόρια πάνω από Ελληνική Παιδεία Επικράτεια
19.000 1,4% 0,6%
18.000 12,2% 5,5%
17.000 28,4% 13,1%
16.000 39,2% 20,4%

 

Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις οφείλονται στον αγώνα και την προσπάθεια τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών τους, ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες της πρόσφατης σχολικής χρονιάς. Η επιβράβευση της προσπάθειας αυτής αντανακλάται στο τελικό αποτέλεσμα, με την εισαγωγή των μαθητών μας σε σχολές υψηλής ζήτησης.

Μεταξύ των μαθητών μας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ περιλαμβάνονται:

6% σε Ιατρικές Σχολές
5% σε Νομικές Σχολές
23% σε Πολυτεχνικές, Σχολές Μηχανικών & Τεχνολογίας
18% σε Επιστήμες Πληροφορικής, Οικονομίας & Διοίκησης
24% σε Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές & Παιδαγωγικές σχολές
16% σε σχολές Επιστημών Υγείας
8% σε σχολές Θετικών Επιστημών

 

Αγαπητοί μας απόφοιτοι, ευχόμαστε αυτά τα αποτελέσματα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη και εκπλήρωση των προσδοκιών σας!