Ο Διαγωνισμός Καγκουρό θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, ώρα προσέλευσης 8:30 π.μ. στο εξεταστικό κέντρο της Ελληνικής Παιδείας – Συγκρότημα Αμαρουσίου (οδηγίες πρόσβασης).

Σάς ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις στο εξεταστικό μας κέντρο είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εξασφαλίστε τη θέση σας με την επιτυχή υποβολή της παρακάτω φόρμας.

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί με φυσική παρουσία των μαθητών. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, θα γίνει ηλεκτρονικά, την ίδια ημέρα, με απομακρυσμένη σύνδεση των μαθητών από το σπίτι τους.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Καγκουρό μέσω του εξεταστικού κέντρου της Ελληνικής Παιδείας παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Καταθέστε στην Εθνική Τράπεζα το ποσό των €12,50 ως ακολούθως:
  • Λογαριασμός: 866/516179-78
  • IBAN: GR0201108660000086651617978
  • Δικαιούχος: Φίλιππος Λάμπρου
  • Αιτιολογία: να σημειωθεί το όνομα του μαθητή (όνομα, αρχικό πατρώνυμου και επώνυμο)
 2. Σημείωση: Το ποσό των €12,50 καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, τα δώρα που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες (των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη από τη συνδρομή) και τα βραβεία των διακριθέντων.
 3. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής παρακάτω και πατήστε υποβολή. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να επισυνάψετε στη φόρμα το καταθετήριο σημείωμα.
 4. Ελέγξτε το email που έχετε δηλώσει για το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας. Αν δε λάβετε email επιβεβαίωσης παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά ή καλέστε στο 2103614119 για επιβεβαίωση τηλεφωνικά.

Σας παρακαλούμε, να εγγραφείτε εγκαίρως. Με τον τρόπο αυτό:

  • Εξασφαλίζετε ότι θα λάβετε το δώρα σας αμέσως μετά την εξέταση
  • Διευκολύνετε την καλύτερη διοργάνωση του διαγωνισμού.