Αθλητισμός για όλους
Ενδοσχολικό πρωτάθλημα στίβου – Ενδοσχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ 3on3 – ALL STAR GAME

Τελικοί αγώνες εβδομάδας στίβου ( δρόμοι ταχύτητας και αντοχής)
Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στο δημοτικό στάδιο του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του ενδοσχολικού πρωταθλήματος στίβου του σχολείου μας, στους δρόμους . Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες αντοχής 2 και 3 χιλιομέτρων καθώς  και ταχύτητας 60 μέτρων. Στους αγώνες αντοχής 3 χιλιομέτρων αγοριών 1ος νικητής αναδείχτηκε ο μαθητής της Β΄ γυμνασίου Αλέξανδρος Παπαθανασίου, ενώ την 2η και 3η θέση κατέλαβαν οι Χριστόπουλος Στάθης και Θεοχάρης Γιώργος  της Γ΄ γυμνασίου. Στους αγώνες αντοχής κοριτσιών , νικήτρια ήταν η μαθήτρια της Γ΄ γυμνασίου, Μαργαρίτη Σοφία, ενώ την 2η και 3η θέση κατέλαβαν οι μαθήτριες Παπαπαύλου Ιωάννα και Καραούσογλου Αλκμήνη αντίστοιχα.
 Στον τελικό ταχυτήτων 60 μέτρων αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θεοχάρης Γιώργος της Γ΄ γυμνασίου, 2η θέση ο Μπαφαλούκος Λεωνίδας της Α΄ γυμνασίου και 3η θέση ο Ξένος Σωτήρης.Αντίστοιχα στον τελικό κοριτσιών 60 μέτρων νικήτριες αναδείχτηκαν οι Χριστοφίδη Άννα, Πούλη Ευαγγελία και Τσερνοτοπούλου Ανδριάνα.

Ενδοσχολικό πρωτάθλημα μπασκετ 3on3
Την εβδομάδα 20 -24 Φεβρουαρίου 2017 στο σχολείο μας διοργανώθηκε ενδοσχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ 3on3,υπο την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Β΄ Αθήνας. Πρωταθλήτρια ομάδα αγοριών, η ομάδα των Ξένου Σωτήρη, Λυμπέρη Χρήστου, Πανέρη Βασίλη, και Κηρύκου Δημήτρη, ενώ στα κορίτσια στον τελικό επικράτησε η ομάδα των Μαργαρίτη Σοφία, Λαμπίδη Κυριακή, Παπαπαύλου Ιωάννα και Χριστοφίδη Άννα.

ALL STAR GAME
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου όλα τα τμήματα του γυμνασίου μας συμμετείχαν στο all star game που είχαν ετοιμάσει οι απόφοιτοι του σχολείου μας. Νικητής το τμήμα Α2.