Με μια άρτια διοργάνωση ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του δημοφιλούς μαθηματικού διαγωνισμού Καγκουρό Ελλάς στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων μας στο Μαρούσι το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 το πρωί .

Εντυπωσιακός ήταν και ο αριθμός των  εκατοντάδων συμμετεχόντων μαθητών των εκπαιδευτηρίων μας που ξανά και ξανά συμμετέχουν αλλά και των νέων εξωτερικών μαθητών από Β’ δημοτικού έως Γ’ λυκείου του νομού Αττικής, που από νωρίς το πρωί του Σαββάτου κατέκλυσαν το προαύλιο του εξεταστικού κέντρου του σχολείου μας,  θέλοντας έτσι να δώσουν το “παρών”, να διαγωνιστούν, κυρίως όμως να συμμετάσχουν σ’αυτή τη μεγάλη γιορτή των μαθηματικών!

Αισθανόμαστε την ανάγκη και θα ήταν παράλειψη εάν δεν ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού: τους διοργανωτές του διαγωνισμού που είχαν και την όλη ευθύνη καθώς και ολους τους δασκάλους και καθηγητές που βοήθησαν στην προετοιμασία των μαθητών, στην επιτήρηση και στην ετοιμασία των δώρων. Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα εκπαιδευτήριά μας για ακόμη μία φορά!

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ευελπιστούμε να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου το Μάρτιο στο Καγκουρό 2020!