Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και τα σχολεία γέμισαν πάλι με χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών. Νέα οράματα, ελπίδες και προοπτικές ανοίγονται μπροστά τους. Με το νεανικό ζήλο, τις ευχές των γονέων και δασκάλων, με την ευλογία της Εκκλησίας ξεκινάν και πάλι.

Το σχολικό έτος άρχισε με την τελετή του Αγιασμού. Και φέτος είχαμε την τιμή και την ευλογία να παραστεί και να τελέσει τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ.Γαβριήλ. Στις θερμές και πατρικές ευχές που απηύθυνε στους μαθητές μας τόνισε την ανάγκη να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους και με τους άλλους γιατί αυτή είναι η βάση της ουσιαστικής και γνήσιας επικοινωνίας. Τους διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία είναι δίπλα τους στον αγώνα και τις ανησυχίες τους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου η ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” ο πρόεδρος κ. Παναγής Κουτρίκης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και διαβεβαίωσε ότι το σχολείο θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης των μαθητών, των καθηγητών και των γονέων τους.

Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον μαθητικό κόσμο!