Η…«προσγείωση»!

Μετά από το περσινό απίθανο συναπάντημά μας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον επί χρόνια γυμναστή στο σχολείο μας Αντώνη Πανταζή, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και πάλι στο καθιερωμένο καλοκαιρινό «ραντεβού» μας… Σας περιμένουμε λοιπόν το:

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019, στις 5 μ.μ. στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Θυμίζουμε πως στο τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι της “Ελληνικής Παιδείας”, γονείς των μαθητών μας και προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων μας.

Η φετινοί πρωτοτυπία του τουρνουά είναι ότι οι όμιλοι θα χωριστούν ηλικιακά, με πιο ξεκάθαρο τρόπο από τις προηγούμενες χρονιές. Έτσι, δεν θα υπάρξουν διασταυρώσεις μικρών και μεγάλων, παρά μονάχα στον τελικό. Ορίζονται ως “Δύση οι μεγαλύτεροι και ως “Ανατολή”, οι νεότεροι. Ο ηλικιακός χωρισμός θα γίνει, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα δηλωθούν ενώ με βάση το προγραμματισμό, θα υπάρξουν μετάλλια και στις δύο κατηγορίες.

Επίσης για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, όταν προβλέπεται να έχει τελειώσει η πρώτη φάση των ομίλων. Για το διαγωνισμό τριπόντων μπορεί να δηλωθεί στη φόρμα συμμετοχής μόνο ένας από κάθε ομάδα. Θα επιχειρήσει ο κάθε σουτέρ 15 σουτ με 3 σουτ σε καθεμιά από τις 5 θέσεις και το τελευταίο σουτ από κάθε θέση θα μετράει διπλό. Οι 2 καλύτερες επιδόσεις θα οδηγούν απευθείας στον τελικό.

Το τουρνουά καλύπτεται ασφαλιστικά, όπως πάντα, από την Allianz, η οποία καλύπτει όλο τον χρόνο και τους μαθητές μας στο χώρο του σχολείου. Υπεύθυνος για εμάς ο Σπύρος Νότης.

Για να συμμετάσχετε, δηλώστε την ομάδα σας μέχρι τις 12.00 το βράδυ της 2ας Ιουνίου στην ειδική φόρμα παρακάτω: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchMpWH95jNqTc41bXM5YrnQrwBxbE263HjhE6v1_iQMgEkoQ/viewform