Το Athens Science Festival 2019 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”, το British Council, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Στρατηγικός συνεργάτης του Φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Από το 2014 το Athens Science Festival φέρνει μικρούς και μεγάλους κοντά στην επιστήμη. Αναδεικνύει σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα και διαχέει τη νέα γνώση μέσα από έναν συνεχή και ανοιχτό διάλογο με το κοινό.

Μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αμαρουσίου με την καθηγήτριά τους θα λάβουν μέρος στο Festival την Παρασκευή 5/4 εκπροσωπώντας το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής και Κυκλάδων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ). Οι μαθητές ετοίμασαν το πρόγραμμα: Σκέψου Θετικά – Σκέψου Χημικά το οποίο περιλαμβάνει πειράματα Χημείας και θα τα παρουσιαστεί σε μαθητές άλλων σχολείων, οι οποίοι θα επισκεφτούν με τα σχολεία τους το Festival.

Η συμμετοχή μας φαίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.athens-science-festival.gr/exhibitions/skepsou-thetika-skepsou-chimika/