Τα Εκπαιδευτήρια “Η Ελληνική Παιδεία” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης myELP.

Το myELP αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο που συμπληρώνει και υποστηρίζει την εκπαιδευτική διαδικασία του Σχολείου μας, προσφέροντας πολλαπλές και σύγχρονες δυνατότητες στους μαθητές μας.

Κάθε μαθητής λαμβάνει τους δικούς του προσωπικούς κωδικούς, συνδέεται στο myELP από την ηλεκτρονική διεύθυνση myelp.elp.gr και έτσι αποκτά πρόσβαση στα μαθήματα που τον αφορούν.

Η πλατφόρμα myELP θα τροφοδοτείται διαρκώς με το εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει κάθε μάθημα, είτε αυτό πραγματοποιείται με φυσική παρουσία είτε (αν απαιτηθεί) εξ αποστάσεως, και θα αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Η λειτουργία της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή και πολύ εύκολα θα εξοικειωθείτε με αυτήν. Αν, παρόλα αυτά, χρειαστείτε υποστήριξη μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματά σας στο email: myelp@elp.gr.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να περιηγηθείτε στη νέα μας πλατφόρμα και να ανακαλύψετε τις δυνατότητές της. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα αγκαλιαστεί ζεστά από όλους τους μαθητές μας.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Τα Εκπαιδευτήρια “Η Ελληνική Παιδεία”