Στο σχολείο μας γίνονται πολλοί διαγωνισμοί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η ανταπόκριση των μαθητών είναι πάντα μεγάλη. Όμως, στο φετινό πασχαλινό διαγωνισμό, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στο άκουσμα του θέματος “Στολισμός Πασχαλινού Αυγού ” τα παιδιά ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που από την επόμενη μέρα αρχίσαν να καταφθάνουν οι πρώτες δημιουργίες: αυγά -κάκτοι, αυγά-φράουλες, αυγά-πασχαλίτσες… Αρκεί να σας πούμε ότι στο σχολείο μας προσγειώθηκε ακόμα και ελικόπτερο! Και μέσα σ ένα δάσος κρύφτηκαν μια αλεπού, μια αρκούδα κι ένα ελάφι!

Στα πλαίσια μάλιστα της Ευέλικτης Ζώνης με θέμα “Αγαπώ και Σέβομαι το Περιβάλλον” τα παιδιά χρησιμοποίησαν ανακυκλώσιμα υλικά. Η φαντασία τους πυροδότησε τη δημιουργικότητα κι έτσι η έκθεση 100 και πλέον Πασχαλινών αυγών εκτός του ότι αποτέλεσε μια όμορφη και  επίκαιρη διακοσμητική γωνιά, θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες της ανοιχτής εκδήλωσης του σχολείου μας το Σάββατο 11 Μαΐου.

Και φυσικά, όπως κάθε διαγωνισμός έχει βραβεύσεις και δωράκια, έτσι και ο δικός μας. Η κριτική επιτροπή έβαλε σε όλους EGGS- ellent !!!

Χριστός Ανέστη!