Κυριακάτικο πρωινό και το Σχολείο μας γέμισε σήμερα με μικρούς και μεγάλους! Όχι, δεν είχαμε μάθημα, εξετάσεις ή διαγωνισμούς. Σήμερα είχαμε τη λήξη της Σχολής Γονέων, η οποία λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και ποικίλες ευκαιρίες (ομιλίες- εκδηλώσεις) στους χώρους των εκπαιδευτηρίων των Σχολείων μας.

Η μέρα μας ξεκίνησε με μια μεγάλη ευλογία: Εκκλησιασμό στον Ναό των Τριών Ιεραρχών του Σχολείου μας στο Μαρούσι. Μαζί με τις ευχές των ιερέων και τους ύμνους των ψαλτών, ενώσαμε κι εμείς και τις δικές μας προσευχές για να ευχαριστήσουμε τον Θεό για τη χρονιά που μας χάρισε αλλά και να Τον παρακαλέσουμε για μας και τα παιδιά μας, το Σχολείο μας. Μαζί μας και οι παιδικές φωνές της βυζαντινής χορωδίας του Δημοτικού Αμαρουσίου, που τόσο μας συγκίνησαν με την άψογη ερμηνεία βυζαντινών ύμνων!

Κατόπιν, μετά από πλούσιο κέρασμα στην Αίθουσα Εορτών του Δημοτικού Αμαρουσίου, οι γονείς κατευθύνθηκαν στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου «Ιωάννης Οικονομίδης», όπου παρακολούθησαν την εξαιρετική ομιλία της κυρίας Μαρίας Μουρζά , φιλολόγου, νηπιαγωγού και συγγραφέως, με θέμα «Καρδιά Μάνας».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες απασχολήθηκαν δημιουργικά στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας, παίζοντας παιχνίδια σε σταθμούς, χωρισμένοι σε ομάδες.

Ευχαριστούμε πολύ όσους κοπίασαν για την οργάνωση της ξεχωριστής αυτής ευκαιρίας! Και του χρόνου!